Una de les sagues de terror mes importants dels últims anys, torna a la carrega en un títol fresc i renovat, però no es exactament lo que han aconseguit, ara vosaltres ús preguntareu:

Però no es fresc i renovat el joc? Doncs no, es fresc en l’apartat de historia, ja que es alguna cosa nova, però amb petits ponts a la saga principal. En mecàniques sens dubte es un resident evil com els antics, una mansió, passadissos estrets amb enemics difícils de rodejar, petits puzles que ens obliguen a tornar enredera per poder seguir endavant…

Resumint una mica el que sabem del joc, es un intent de reviure la saga des de que la van assassinar fa uns anys en la cinquena i sisena part de la saga. Els enemics finals son els típics de la saga, immortals fins que trobes els seus punts dèbils.

La qüestió es, recomanes el joc? Doncs clar que si, la primera vegada que l’acabes es divertit, però arriba a un punt que ho recordes tot, en un principi tindrà DLCs amb missions / campanyes, però seran de pagament i això no acostuma a agradar si recordem que el joc en Steam te un preu de sortida de 50€. Personalment recomano aguantar tot el hype que pugui arriba a generar y comprar-lo quan estigui a un millor preu.

Autor: Pau R Fresneda