-El multijugador de Blizzard que ja compleix dos anys de vida, es un shooter ràpid, que es basa en dos equips de 6 jugador, que poden escollir entre varis herois, que tenen diferents habilitats. Els herois estan dividits entre 4 rols: atac, defensa, sanador i tanc. Tot i així dins dels diferents personatges tenen diferents maneres de interpretar el citats rols, per exemple, hi ha tancs mes defensius (Reinhardt) y d’altres mes ofensius (Zarya).

– El joc te varis tipus de models de partida: capturar varis punts (Defensar/atacar), protegir una carrega (Defensar/atacar),capturar un punt del centre del mapa (tots ataquen), mes altres tipus de partida que hi ha en la secció àrcade, com per exemple: Herois aleatoris.

-En relació al contingut, el joc s’actualitza cada cert temps per afegir: mapes, personatges…

-En el joc al pujar de nivell o guanyar cert nombre de partides àrcade, et regalen una caixa, la qual pots obrir per aconseguir aspectes per els personatges, dibuixos de personatge…

-Blizzard també ofereix la opció de comprar certes quantitats de caixes amb diners reals. El contingut de les caixes sols afecta en l’aspecte de l’heroi, encara que per exemple no tinguis cap aspecte hi algú si que el te sols afectarà en aspecte visual, no tindrà cap avantatge.

Autor: Pau R Fresneda